Kiropraktor Akut

En kiropraktor för dig med akuta besvär

Tel. 073-339 05 10

Vi har ofta tider med kort varsel!

Se lediga tider och boka

Letar du efter akut tid hos kiropraktor i centrala Stockholm? Kungsholmens Kiropraktik hittar du nära city och T-Fridhemsplan. Vi hjälper våra patienter med akuta ryggbesvär och jobbig nackspärr, utstrålande smärta i säte och ben, huvudvärk och när som helst annars, när du får ont i kroppen.

Vår kiropraktor Suzanne nay är ofta tillgänglig med kort varsel, för boende på Östermalm, Söder, Kungsholmen, Gamla Stan och Norrmalm. Vi erbjuder akuttider och snabb effektiv hjälp. Efter behandlingen bjuder på våra bästa tips och råd, för ett hållbart resultat.

Boka en akut tid hos en kiropraktor

Behöver du akut tid hos en bra kiropraktor? Kungsholmens Kiropraktik & Rehab har ofta lediga tider för akuta besvär. Ryggskott/akut lumbago, nackspärr, sprängande huvudvärk eller har du just stukat foten? Vi finns här måndag-fredag. Snabb och kompetent hjälp och behandling i rätt tid. Rådgivning, rehab, rörelsefrihet och rygghälsa för Dig, mitt i Stockholm, nära vackra Norr Mälarstrand.

Kungsholmens Kiropraktik hittar du på en lugnt kvarter nära Fridhemsplan och nära Rålambshovsparken. Vi är helhet, kvalitet och rygghälsa i ett nötskal. Alla vår personal är noga handplockad för att ge dig ett fint bemötande och ett kvalitativt omhändertagande.

Kiropraktor akut Stockholm

Vi välkomnar nya patienter från Stockholmsregionen till vår kiropraktormottagning. Vi har möjlighet att ta emot nya patienter som behöver vår hjälp.

Vi har tider med kort varsel och akuttider för personer runt Vasastan och på Norrmalm, Stockholms City. Vår styrka är en kvalitativ behandling på individnivå, med en fin sammansättning av olika tekniker i bästa kombination med varandra. Vi hjälper ofta till med även det du inte trodde en kiropraktor behandlar.

Akut kiropraktik

Ett akut ryggskott kommer sällan lägligt och gör riktigt ont men vi kan boka in tid hos en kiropraktor åt dig. Slå en signal eller boka enkelt tid själv, när det passar dig.

Du har hittat till en kiropraktorklinik som erbjuder dig hjälp med de flesta krämpor, besvär och smärta. Vi behandlar allt från hälsporre till huvudvärk och såklart är vi specialister på rygg och nacke.

Vi hjälper dig till rörelsefrihet, smärtlindring och långsiktig rygghälsa. Vår specialitet är en unik kombination av kiropraktik, medicinsk laserbehandling, djup massageteknik, triggerpunktbehandling och en effektiv nålbehandling, dry needling. Alla sköna kungsholmare, trevliga östermalmsbor och goa söderkisar är varmt välkomna till oss! Jobbar du i city och behöver tillgång till en akut kiropraktor så är räddningen nära. På väg hem från jobbet eller på lunchen kanske passar dig?

Att få hjälp av en kiropraktor regelbundet minskar risken för snubbelolyckor, ryggskott och att drabbas av rörelserelaterade och överbelastningsskador. Ryggradens funktion påverkar dig mer än du tror!

Låt oss hjälpa dig till ett friskare liv.

Kiropraktorklinik vid akuta behov

Söker du en kiropraktormottagning som har akuttider, så hjälper vi dig. Nära Stockholm city finns Kungsholmens Kiropraktik. Vi har öppet måndag till fredag, enl. övernskommelse. Har du drabbats av låsning i ryggen, muskelkramp eller nackspärr? Lugn, vi tar hand om allt och ger dig råd. När kroppen inte känns som förut utan blivit ond och stel, kan vi ge dig rörelsefriheten tillbaka. Låt inte smärtan begränsa din vardag när hjälp finns.

Låt oss ta hand om din rygg så du kan fortsätta leva ett rörelsefritt liv.

Ring oss, fråga oss eller boka direkt en tid:

Tel. 073-339 05 10

Boka tid direkt