Kiropraktor Gamla Stan

Din kiropraktor nära Gamla stan

På kort avstånd från Gamla stans historiska gränder finns en kiropraktorklinik med helhetssyn. Du hittar Kungsholmens Kiropraktik en kort promenad från Mälartorget, Kornhamns Torg och Stortorget. Promenera längs vattnet vid Norrmälarstrand eller tag buss 3 till hållplats Kronobergsgatan. Sedan promenerar du Sankt Eriksgatans backe ner mot vattnet, till nummer 7. Kan det vara enklare att hitta?

Boka din tid online eller ring oss.

Boka din tid här

Tel. 073- 339 05 10

Suzanne, leg. Kiropraktor har fina recensioner från tidigare besökare och lång erfarenet.

Kiropraktik tillgängligt för boende i Gamla stan

Bor du i Gamla Stan och behöver tillgång till en kiropraktor? Vi uppmanar nya besökare att våga lyfta blicken från sin egen stadsdel för att hitta bästa lösningen för just dig. Stockholm har så många utövare och det kan vara svårt att träffa rätt i djungeln av behandlare. Se gärna våra recensioner för guidning. Vår kiropraktor är noggran, engagerad och lyhörd. Här blir du inte besviken. Vi arbetar för att ge sig bra resultat, även på lång sikt. Vi hjälper dig med smarta övningar och ger dig många goda tips och råd på väg mot smärtlindring.

Lider du av ryggvärk, knäbesvär eller huvudvärk?

Här hittar du hjälp för din värkande ländrygg, knäledsartrosen eller den envisa huvudvärken. Vi erbjuder  en kvalitativ vård med stor chans till långsiktiga resultat för boende Gamla Stan och hela Stockholm. Gå inte runt och ha ont utan att ha provat oss, vi löser det mesta. Vi hjälper våra patienter till smärtlindring och vi brinner för att göra just detta. Vi har lång erfarenhet och kan vårt yrke. Första gången du besöker oss, tar vi god tid på oss för att lära känna dig, undersöka, lägga upp en plan och såklart behandla dig.

Olika kiropraktorer Gamla Stan

I Gamla Stan finns några kiropraktorkliniker att finna. Prova dem gärna, eller testa oss som ligger ett stenkast därifrån. Det gäller att hitta rätt i djungeln av vård som kan hjälpa.
Vad vill du ha ut av din behandling? Alla som arbetar hos oss har genomgått hård prövning för att ta hand om dig på bästa sätt. Vi är både goda lyssnare och duktiga behandlare. Vi fungerar som ryggradens hantverkare och studerar hur du belastar och rör dig för att se var hjälpen ska sättas in.

Vi behandlar unga och gamla i Gamla Stan

Nu har du hittat en kiropraktorklinik som behandlar dig var du än befinner dig i livet. Ung, gammal, kontorsnisse, snickare, gravid, mitt i menopaus, konsult, projektledare, ammande, elitidrottare eller högpresterande mitt i yrkeslivet. Kungsholmens Kiropraktik & Rehab med leg. Kiropraktor Suzanne Nay hälsar dig som bor i Gamla Stan varmt välkommen.

Suzanne är bra på att lyssna in, söka upp det som orsakar dina besvär, diagnostisera och hitta rätt sorts behandling för just dig.

Har du suttit still för länge nu och känner dig stel och öm? Vi kan minska din smärta och stelhet och har verktyg och kunskap att hjälpa dig må bra i rygg och kropp.

Tveka inte att kontakta oss om du har funderingar och frågor.

Ring oss för mer info på 073-339 05 10

Boka tid direkt