Kiropraktor Östermalm

Östermalm

Din kiropraktor ett stenkast från Östermalm

Boka tid direkt

Söker du en kiropraktor på Östermalm med omnejd? Här på Kungsholmens Kiropraktik & Rehab behandlar vi både akuta, lindriga, nya och långvariga besvär och vi mjukar även upp stela, spända muskler.

Vi är en personlig kiropraktorklinik, med det lilla extra. Detta extra innefattar en genuin helhetssyn, individuella lösningar och en effektiv kombination av olika effektiva metoder och tekniker.

Gå inte runt och ha ont när hjälpen är så nära. Du hittar oss i en charmig och ombonad lokal, några stationer med tunnelbanan från Humlegården.

Vill du veta mer om hur kiropraktik kan hjälpa just dina besvär?

Kontakta oss: 073-339 05 10

Boka

En kiropraktorklinik som välkomnar Östermalmsbor

Många av våra patienter har sökt en kiropraktor vid Stureplan, Östermalmstorg, Karlaplan eller övriga Östermalm utan att ha funnit den rätta. Här på Kungsholmens Kiropraktik & Rehab uppmanar vi nya patienter att våga besöka en kiropraktor utanför ens stadsdel i hopp att finna en som känns rätt just för dig.

Vi hjälper dig till en friare och gladare kropp och rygg.

Ryggens hantverkare

En kiropraktors vältränade öga studerar hela kroppens med en blick och söker likt en detektiv efter orsaken. Skapar ditt rörelseuttag en felaktig belastning, rör det sig om en enformig vardagsrörelse eller är det obalanserad muskulatur som påverkar dig, eller kan det handla om stress och oro? Vi hjälper dig reda ut det.

Vi återskapar rörelsefrihet, ökar funktion och ger dig smärtlindring. Tag alltid hjälp av en specialist med hållbart resultat i sikte. Vi på Kungsholmens Kiropraktik brinner för att lösa din smärtproblematik. Tag hjälp av en specialist, det lönar sig.

Har du frågor och funderingar? Tveka inte att höra av dig.

Kiropraktik några hållplatser från Stureplan

Nu har du hittat till en leg. Kiropraktor med lediga tider, på kort avstånd från Östermalm. Vi behandlar alla besvärande ryggar, nackar, knän och axlar. Prova oss gärna! Vi finns på en lugn gata mitt i city. En lugn oas på Kungsholmen, där du kan få hjälp med värk, smärta och andra besvär.

Vi är en familjär kiropraktorklinik i harmonisk miljö, nära Fridhemsplan, som erbjuder dig en kvalitativ vård. Vi jobbar med rygghälsa och smärtlindring. Söker du en kiropraktor på Östermalm? Här på Kungsholmens Kiropraktik behandlar vi både akuta, lindriga, nya och långvariga besvär och vi mjukar även upp stela, spända muskler.

En kiropraktorklinik som välkomnar Östermalmsbor

Många av våra patienter har sökt en kiropraktor vid Stureplan, Östermalmstorg, Karlaplan eller övriga Östermalm utan att ha funnit den rätta. Här på Kungsholmens Kiropraktik uppmanar vi nya patienter att våga besöka en kiropraktor utanför ens stadsdel i hopp att finna en som känns rätt just för dig.

Tag hjälp av en specialist, det lönar sig.

Har du frågor och funderingar? Tveka inte att höra av dig.

Ring oss för mer info på 073-339 05 10

Boka tid direkt

stureplan