Kiropraktor Södermalm

Din kiropraktor på Södermalm

Ring oss för mer info på 073-339 05 10

Boka tid direkt

Letar du efter en kiropraktor runt Söders höjder, Mariatorget, Hornstull och Medborgarplatsen? Om du reser en kort bit med bussen (3:an t ex), promenerar, cyklar eller tar tuben och hoppar av i närheten av Fridhemsplan hittar du Kungsholmens Kiropraktik & Rehab på Sankt Eriksgatan 7.

Vi har lång erfarenhet, mycket gott rykte och utmärkta recensioner. Vi garanterar dig att du blir nöjd och får en kvalitetsbehandling. Det finns många kliniker och utövare att välja mellan, vi förstår att det är svårt att hitta rätt. Prova oss gärna för att få bra resultat, nu och på lång sikt.

Vi är motsatsen till standardbehandling eller löpande band mentalitet som är så fruktansvärt tråkigt. Vi vill och kan hjälpa dig.  Vi behandlar alla typer av besvär i rörelseapparaten, allt från hälsporre till huvudväkr och såklart är vi riktigt bra på onda ryggar och nackar.

Ja varmt och stort välkommen hit till din oas, för smärtlindring, en riktigt bra kiropraktor i Stockholm.

Tel. 073-339 05 10

Vad gör den här kiropraktorn nära Södermalm, Stockholm?

En leg. kiropraktor botar störande symptom som värk, smärta, stelhet.  Kiropraktik smärtlindrar, ökar funktion och optimerar ditt rörelseuttag och rättar till kroppens belastning så att du slipper din värk.

Kiropraktik handlar om att behandla funktionsstörningar och ge hela din rörelseapparat en uppgradering.

Vi behandlar muskler, leder och nervsystem i samma behandling som alltid föregås av noggrann undersökningsdiagnostik.

Kiropraktik är ett hantverk med stark vetenskaplig grund. Vi är legitimerade av socialstyrelsen och fungerar som primärvårdsgivare. Vi har studerat medicin i 5 år.

Kiropraktik handlar om att förbättra kroppens funktion, rörelse i leder och minskad muskelspänning.

Behandlingen består i att hitta, behandla och förebygga orsaken till dina besvär och symptom i rörelseapparaten och effekterna av dessa.

Kiropraktik är en behandlingsform som omfattar diagnostik, behandling, rehabilitering samt förebyggande av funktionsstörningar och smärttillstånd i människokroppen.

Kiropraktorhjälp nära Södermalm för symptom som smärta och värk.

Symptomet smärta är bara toppen av isberget, och våra kiropraktorer hjälper dig hitta varför du får ont.

Vi letar efter den egentliga orsaken till din smärta och behandlar den. Det gör att du håller dig smärtfri längre och undviker att få samma besvär snart igen.

Vi rekommenderar en behandlingsserie, som är lämplig för just dina besvär. Vi har även erfarna massörer och personlig tränare samt yoga och dans.

Här är allt skräddarsytt och individuellt anpassat. Vi är ett gäng glada behandlare som gillar att göra dig frisk och glad. Välkommen till oss på Kungsholmens Kiropraktik & Rehab i Stockholm City.

Ring oss för mer info på 073-339 05 10

Boka tid direkt