Kiropraktor Vasastan

Kiropraktor i Vasastan

Dags att prova en helhetslösning nu?

Ring oss 073-339 05 10 eller boka enkelt online.

Boka tid direkt

Söker du en kiropraktor i Vasastan? Kungsholmens Kiropraktik ligger nära Norrmälarstrand, Fridhemsplan och Kungsholmstorg. Adressen är Sankt Eriksgatan 7. Vi är en familjär klinik med extra allt. Du får ett professionell och personligt bemötande, och vi bjuder gärna på extra tips och råd – skräddarsytt för just dig. Vi har ofta tider med kort varsel, mitt i Stockholm!

Vi kan kroppen ordentligt och gillar att hjälpa alla med besvärliga, krånglande, ömmande, molande och strulande ryggar, nackar, knän, axlar, fötter och höfter.

Du kanske fick ont igår eller så har du gått med värk i 20 år och provat allt du kunnat, men inte hittat helt rätt.

Vi har goda omdömen och recensioner från de som besökt oss de senaste 20 åren och gör vårt bästa för att även hjälpa dig bli kvitt eller minska dina besvär så långt vi kan.

Kiropraktorn undersöker dig noggrant och analyserar, studerar hur du rör dig. Sedan gör vi olika tester för att sedan behandla med rätt verktyg i rätt dos och på rätt ställe.

Vi arbetar även med tekniker som medicinsk laser, dry needling, djup massage där det behövs, fasciareleas, triggerpunktsbehandling och ger dig smarta och välgrundade tips och råd samt rehab, efter det vi hittat vid undersökning och behandling.

Vi har allt för både friska och skadade ryggar, knän och axlar.

Vi har även presentkort, ring eller mejla oss, så fixar vi det.

Gå inte runt och ha ont i onödan, vi hjälper dig!

Ring oss 073-339 05 10 eller boka enkelt online.

Boka tid direkt